<
НОВИНИ ДНЯ: Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкційвсі новини дня
Політика
Україна
10.06.2023 947

У Зеленського відреагували на заяви Міноборони РФ про «зупинений контрнаступ»

У Росії продовжує збільшуватись кількість панічних настроїв.

fba7b69baa3f4855b714f16aa3b60b4f_10.06.23

Заяви Міністерства РФ про «зупинений контрнаступ ЗСУ на Запорізькому напрямку» є «психологічним тиском на російське населення». Пише ТСН. 

Про це заявив радник Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі Радіо Свобода.

Подоляк каже, що оборонно-наступальні дій України, безумовно, йдуть, зокрема на Донецькому напрямку.

"Інтенсифікація обстрілів, тестування систем оборони Росії, збільшення цього тиску і так далі – все це іде. Щодо російського Міноборони. Хай вони продовжують коментувати, що вони вже все зупинили. Вчора почалося, а сьогодні вже зупинили. Це буде означати, що вони збільшують кількість панічних настроїв у Росії", - зазначив радник ОП.

Також за словами Подоляка, у РФ розуміють, що все це буде викликати додаткові психологічні тиски на російський внутрішній простір. А от заяви про початок контрнаступу «коментувати повинні у Генеральному штабі України».

Попри це, у Міноборони Росії заявили, що «відбили контрнаступ ЗСУ і змусили українську армію відійти».

Нагадаємо, у четвер, 8 червня, видання The Washington Post з посиланням на чотирьох посадових осіб у ЗСУ, які говорили на умовах анонімності, повідомило про початок контрнаступу ЗСУ.

Заступниця голови Міноборони України Ганна Маляр розповіла про ситуацію в Оріховому (Запорізька область), де ЗСУ, ймовірно, ведуть контрнаступ.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Зеленського відреагували на заяви Міноборони РФ про «зупинений контрнаступ» 5.00 5 2
Політика / Україна
10.06.2023 947
Еще материалы раздела «Україна»