<
НОВИНИ ДНЯ: На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
11.06.2023 772

В Одесі просто на узбережжі підриватимуть міни, прибиті з Херсонщини

На одеському узбережжі прибиті до берега міни з Херсонщини підриватимуть на місці.

77aab802c09fc323e97ca4fc755435fc_11.06.23

Міни із затопленої частини Херсонщини після підриву Каховської ГЕС, які прибиває течією до пляжів Одеси, знищуватимуться відразу на місті. Їхнє транспортування на полігон – не є можливим. Пише ТСН. 

Про це повідомив мер Геннадій Труханов.

"Вдзовж узбережжя фіксуються предмети, винесені течією в море з затоплених територій Херсонської області. За прогнозами фахівців, найближчими днями їх кількість буде збільшуватись. Найбільш небезпечними є річкові міни. Вони невеликі за розміром і можуть бути непомітними у морі. Їх розмінування неможливе, тому буде здійснюватися підрив на місці", - сказав Труханов.

Він зазначив, що через це посилено охорону правопорядку вздовж одеського узбережжя. Всі місцеві та державні служби долучені до ліквідації наслідків, спричинених підривом Каховської ГЕС.

В Одесі також продовжує діяти заборона на відвідування пляжів та купання в морі.

Нагадаємо, на Одещині у Чорному морі фіксують наслідки екоциду: у морі плаває сміття та трупи тварин.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Одесі просто на узбережжі підриватимуть міни, прибиті з Херсонщини 5.00 5 2
Політика / Україна
11.06.2023 772
Еще материалы раздела «Україна»