<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки літаків втратили окупанти за останні пів року: ЗСУ показали мапу своїх успіхів   У Міноборони пояснили, чому проти продовження термінів оновлення даних до 150 днів  Що найкраще підходить для шашлика з курки: три варіанти маринаду  "Питання генофонду": у ВР розповіли, чи будуть знижувати мобілізаційний вік  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора  Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогеркивсі новини дня
Політика
Україна
11.06.2023 425

Зеленський ввів санкції ще проти 178 осіб, пов'язаних з РФ

Президент України Володимир Зеленський у неділю, 11 червня, розширив санкції проти Росії та пов'язаних з нею людей. До санкційного списку потрапили 178 фізичних осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на указ № 321/2023, опублікований на сайті президента.

Глава держави своїм указом увів у дію рішення Ради нацбезпеки та оборони (РНБО) про санкції щодо ще 178 фізичних осіб.

"Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим указом, покласти на секретаря Ради національної безпеки і оборони України", - зазначається в документі.

Більшість осіб, які потрапили у список, мають російське громадянство. Серед підсанкційних осіб здебільшого російські судді, зокрема судді конституційного суду РФ. Також санкції ввели проти українських суддів-зрадників.

Повний список осіб, проти яких сьогодні ввели санкції, можна побачити за посиланням.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський ввів санкції ще проти 178 осіб, пов'язаних з РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
11.06.2023 425
Еще материалы раздела «Україна»