<
НОВИНИ ДНЯ: Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травнявсі новини дня
Політика
Росія
12.06.2023 456

42-річний співак-путініст Стас П'єха потрапив до лікарні з ознаками інфаркту

Вночі артиста госпіталізували до лікарні.

5d8166961a5cd001ec8b57f92aff67bd_12.06.23

Російський співак Стас П'єха, який підтримує геноцид українців, вночі потрапив до лікарні. Пише ТСН. 

Артиста-путініста госпіталізували зі стенокардією, у нього були ознаки інфаркту міокарда. Певний час 42-річний виконавець жалівся на біль у грудях та змінений ритм серцебиття.

Спочатку П'єха перебував на стаціонарі, далі його перевели в реанімацію де зробили екстрену коронароангіографію з черезшкірним коронарним втручанням - це вплив на коронарну артерію за допомогою невеликого проколу на шкірі. Це було зроблено, аби уникнути відкритої операції на серці.

Наразі співак, який підтримує криваву політику путіна, ще перебуває в реанімації. Як передають РосЗМП, лікарям вдалося запобігти інфаркт. Пізніше П'єха вийшов на зв'язок і зізнався, що не на жарт злякався за своє життя.

Стас П'єха і Україна – що відомо

Зазначимо, що онук легендарної Єдіти П'єхи, яка також виявилася затятою путіністкою, Стас П'єха активно підтримує криваву політику путіна ще від 2014 року. Тоді артист виступив за анексію Криму і їздив з концертами на окупований півострів. 2021 року в Україні на артиста завели кримінальну справу за виступ на концерті, присвяченому відкриття мосту через Керченську протоку.

У квітні цього року Мінкульт вніс Стаса П'єху до списку осіб, які загрожують національній безпеці України через його пропутінську позицію та підтримку геноциду українського народу.

Оценка материала:

5.00 / 1
42-річний співак-путініст Стас П'єха потрапив до лікарні з ознаками інфаркту 5.00 5 1
Політика / Росія
12.06.2023 456
Еще материалы раздела «Росія»