<
НОВИНИ ДНЯ: В НАТО заявили про послаблення обмежень щодо ударів по території Росії  Піонтковський озвучив головне завдання Путіна щодо війни в Україні, яке він "продасть" росіянам  Рецепт салату з пекінської капусти з курячим філе та сиром  Пошуки інопланетного життя: Європейське космічне агентство обрало ціль наступної місії  Зеленський анонсував другий саміт миру: коли відбудеться  Зеленський назвав два шляхи тиску на РФ для закінчення війни  Як приготувати оладки з цукіні та пармезаном без борошна: рецепт від Савви Лібкінавсі новини дня
Політика
Україна
12.06.2023 435

У Міноборони підтвердили звільнення Благодатного і Макарівки: подробиці наступу ЗСУ

Воїни ЗСУ продовжують штурмові дії.

959c71080913d9456f3705cd1f48dc30_12.06.23

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила про успіхи ЗСУ на Бахмутському напрямку. Українські захисники звільнили два населених пункти - Благодатне та Макарівку Донецької області. Пише ТСН. 

Про це Маляр написала на своєму телеграм-каналі.

Заступниця міністра оборони України повідомила про успіхи у наступі ЗСУ. Вона наголосила, що наші захисники не втратили жодної позиції станом на цю добу.

"На напрямках, на яких проводиться наступ: На Бахмутському напрямку наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м. На півдні є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів. Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка. На напрямках де наші війська в обороні: жодної позиції не втрачено", - повідомила вона.

Нагадаємо, Сили оборони Таврійського напрямку звільнили село Благодатне Донецької області. Цей населений пункт розташований на межі Запорізької та Донецької областей.

Також ЗСУ повідомили про звільнення села Нескучне Донецької області.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони підтвердили звільнення Благодатного і Макарівки: подробиці наступу ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
12.06.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»