<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.06.2023 613

Прогноз погоди на 13 червня: в Україні далі дощитиме, місцями – грози

В областях буде хмарно з проясненнями.

У вівторок, 13 червня, в усій Україні будуть дощі та грози. Синоптики оголосили штормове попередження. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В областях буде хмарно з проясненнями. В Україні, крім східних і північно-східних областей, місцями невеликі короткочасні дощі та грози. На Закарпатті та Прикарпатті, а також на півдні - помірні дощі.

В Україні температура повітря вночі становитиме 9-14° тепла. На півдні буде тепліше - до 17° тепла. Вдень у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +21-26°. На заході та півночі - прохолодніше: +15-20°.

Погода в Києві та області

В регіоні 13 червня у Києві буде хмарно з проясненнями. В області місцями невеликий короткочасний дощ. У Києві опадів не буде. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде +9-14°, а вдень повітря прогріється до +15-20°. У Києві вночі стопчики термометрів покажуть +11-13°, а вдень температура підвищиться до +20°.

Нагадаємо, синоптикиня Наталія Птуха повідомила, що атмосферний фронт, який прийшов до України вихідними з півночі та приніс похолодання по всій країні, від середи почне слабшати. Саме тому вже від середини тижня відчується істотне потепління.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 13 червня: в Україні далі дощитиме, місцями – грози 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.06.2023 613
Еще материалы раздела «Суспільство»