НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
13.06.2023 396

Погрози підірвати Київську ГЕС: чи готова Україна до можливого теракту

Роз'яснення заступника міністра оборони щодо великої загрози Києву.

c16f4af4c4fccf3f35d0d459c348536d_13.06.23

Наскільки Україна готова до можливого підриву Київської ГЕС, розповів заступник міністра оборони генерал Олександр Павлюк. Пише ТСН. 

Про це йшлося під час ексклюзивного інтерв’ю генерала Павлюка журналісту ТСН.Тиждень Андрію Цаплієнку.

"Ми, в принципі, зробили все, що можливо. Розуміючи ще з минулого року, коли велика загроза була угрупованням Сил і засобам оборони Києва, ми не виключали такий факт", - повідомив Павлюк.

За його словами, засоби ППО зосереджені на цьому напрямку.

"Відповідний маневр сил і засобів був по необхідності. Але розрахункова кількість потреби елементів ураження це, як мінімум, до ядерного вибуху для того, щоб знищити, чи підрив, як зробили на Каховській ГЕС. Бо вразити ракетами дуже тяжко, щоб нанести таке ураження”, - зазначив генерал.

Нагадаємо, після підриву Каховської греблі поліцейські ретельно охороняють інший стратегічний об'єкт на території Київської області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погрози підірвати Київську ГЕС: чи готова Україна до можливого теракту 5.00 5 2
Політика / Україна
13.06.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»