<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
13.06.2023 396

Ще не масований, в бій увійшов перший ешелон військ: Жданов про український контрнаступ

Зараз військові "промацують" оборону російських окупантів.

56f83913a224e2878a5c4e37c389c25f_13.06.23

Українські військові почали контрнаступ. Але поки що він не масований - в бій увійшов перший ешелон військ. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

“Можна сказати, що це вже контрнаступ, але ще не масований. В бій увійшов перший ешелон наших військ і ми поки що продовжуємо промацувати оборону противника і намагаємося шукати найбільш слабкі місця. Ми ще не вводили основний резерв у бій. До речі, я хочу зауважити, що на Бахмутському напрямку ми взагалі ведемо контрнаступальні дії за рахунок тих частин, які вели раніше оборонну операцію”, - розповів Олег Жданов.

Також він додав, що на Бахмутському напрямку єдине підсилення - місяць тому була введена в бій 3 штурмова бригада, яка сьогодні розвиває там основний успіх.

Нагадаємо, що у Міноборони підтвердили звільнення Благодатного і Макарівки. Наші захисники не втратили жодної позиції станом на цю добу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ще не масований, в бій увійшов перший ешелон військ: Жданов про український контрнаступ 5.00 5 2
Політика / Україна
13.06.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»