<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.06.2023 389

Холод почне відступати: синоптикиня розповіла, коли в Україну повернеться тепло

З вівторка, 13 червня, в Україну повернеться тепло, якого не було останні декілька днів. У більшості областей країни буде до +20 градусів, а на півдні до +26.

Про це повідомила народна синоптикиня Наталка Діденко на своєму каналі у Telegram. Пише apostrophe.ua.

"Від +10 вже відірвемося - до +28 ще не дійдемо. Все поступово. 13-го червня в Україні максимальна температура повітря становитиме на сході, в центрі та на півдні +20+26 градусів", - написала вона.

За прогнозами Діденко, у Житомирській, Чернігівській та Київській областях вдень буде +16... +18 градусів. На Сумщині очікується до +20 градусів.

У західних областях прогнозується більш холодна погода, +12... +18 градусів.

Хоч опадів не очікується, але на півдні та місцями у прикарпатських областях можуть ще бути дощі з грозами. На Черкащині також очікується невеличкий дощ удень. Сильного вітру в Україні не передбачається.

У Києві синоптикиня прогнозує вдень +17...+20 градусів.

Починаючи з середи, 14 червня, температура дедалі підійматиметься до літньої спеки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Холод почне відступати: синоптикиня розповіла, коли в Україну повернеться тепло 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.06.2023 389
Еще материалы раздела «Суспільство»