<
НОВИНИ ДНЯ: У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Політика
Росія
13.06.2023 421

Після відмови Пригожина "кадирівці" виконали наказ Шойгу: що відомо

За даними очільника Міноборони РФ Шойгу, всі загони найманців мають підписати контракти до 1 липня.

19c69bc7635bab9088136e90ca157c8c_13.06.23

Група кадирівців "Ахмат" підписала контракт із Міністерством оборони Росії одразу наступного дня після того, як очільник "вагнерівців" Євген Пригожин відмовився від такої пропозиції.

Про це пише Reuters. Пише ТСН. 

За даними очільника Міноборони РФ Шойгу, всі загони найманців мають підписати контракти до 1 липня. Таким чином Кремль намагається встановити свій контроль над приватними арміями, які воюють від її імені в Україні.

"Натомість найманці отримають ті ж пільги та захист, що й регулярні війська, включно з виплатами для них та їхніх сімей, якщо їх буде поранено або вбито", - йдеться у повідомленні.

Що передувало?

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу наказав підписати до 1 липня контракт з армією РФ усім "добровольчим загонам". Зокрема, це стосується і "вагнерівців".

Російський терорист Ігор Гіркін прокоментував наказ Шойгу приєднати найманців ПВК "Вагнер" до російської армії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Після відмови Пригожина "кадирівці" виконали наказ Шойгу: що відомо 5.00 5 1
Політика / Росія
13.06.2023 421
Еще материалы раздела «Росія»