<
НОВИНИ ДНЯ: Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфаній  Путін наказав провести навчання з ядерною зброєю: у ГУР пояснили мету диктатора  Стало відомо, які ракети запускатимуть з українських F-16  Холодний атмосферний фронт принесе дощі з грозами: як зміниться погода 7 травня  Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінецьвсі новини дня
Політика
Світ
13.06.2023 600

Путін вразив цинічною заявою щодо ЗСУ — подробиці

До Дня Росії — чергова брехня від Путіна.

195ed3fb7ad8a015c77ffaaf37a5765f_13.06.23

Очільник Кремля Володимир Путін вчергове приголомшив цинічною брехнею. Він заявив, що ЗСУ завдають ударів просто по житлових кварталах та гуманітарних об'єктах. Цього разу він висловлювався з нагоди Дня Росії. Пише ТСН. 

Про це Путін сказав під час церемонії у Кремлі.

"Навіщо, прямо скажемо, противник б'є по житлових кварталах? Жодної логіки. Заради чого, навіщо, в чому сенс? І з явно гуманітарних об'єктів — це дивно. І військового сенсу немає жодного, він нульовий", — сказав Путін.

Тим часом генпрокуратура Литви внесла розслідування щодо російських пропагандистів до загальної справи про воєнні злочини РФ в Україні. Зокрема, йдеться про Володимира Соловйова, Ольгу Скабеєву та Антона Красовського.

Пропагандисти невпинно вигадують фейкові історії, зокрема, про співробітників СБУ, які нібито грають у настільний футбол мощами з Києво-Печерської лаври.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін вразив цинічною заявою щодо ЗСУ — подробиці 5.00 5 1
Політика / Світ
13.06.2023 600
Еще материалы раздела «Світ»