<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
14.06.2023 1357

"Священна спадщина" для поколінь: Путін розмріявся про патріотизм росіян та їхне бажання йти на "СВО"

Диктатор намагається пропагандою змусити росіян воювати за свою землю.

8a595aa96741963bbb95ac9a4bd0aee1_14.06.23

Російський диктатор Володимир Путін з’явився на екранах пропагандистських ЗМІ. Він привітав росіян з днем Росії, записавши, як завжди, дивне повідомлення. Зокрема, президент РФ, який розпочав криваву війну проти України, згадав і про "СВО", як він її називає. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

За словами диктатора, патріотизм та “відповідальність за долю вітчизни” заповідані пращурами. І саме пращури досягли, на думку Путіна, “грандіозних трудових і ратних перемог”.

“Зараз ми особливо гостро усвідомлюємо, що означає їхнє звершення, їхня незмінна згуртованість, тверда рішучість вставати на захист рідної землі, працювати заради загального блага та процвітання вітчизни”, - сказав Путін.

Окремо він відмітив і війну, яку розв'язав проти України та мирних мешканців.

“У непростий час єдність і тепле ставлення до батьківщини об'єднують суспільство, є опорою нашим героям, учасникам СВО”, - додав диктатор.

Нагадаємо, що Медведєв вкотре розмріявся про захоплення Києва.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Священна спадщина" для поколінь: Путін розмріявся про патріотизм росіян та їхне бажання йти на "СВО" 5.00 5 3
Політика / Світ
14.06.2023 1357
Еще материалы раздела «Світ»