<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Розвідка США назвала, чого Путін боїться найбільше  Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюквсі новини дня
Політика
Світ
14.06.2023 428

Пригожин прокоментував контрнаступ ЗСУ та заявив про перебазування ПВК "Вагнер"

Ватажок ПВК, за його словами, вирішив перебазуватися на північ Мексики.

7d75e9dbc68b820d3bbca5a5537709b5_14.06.23

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин досяг рівня троллінгу та заявив, що його підопічні перебазуються на північ Мексики. Також він висловився про наступальний потенціал ЗСУ. Він "ще далеко не вичерпаний", повідомив очільник ПВК. Пише ТСН. 

Про це, із посиланням на слова Пригожина, пише "Уніан".

На думку ватажка ПВК, через кілька місяців росіяни мають визначитися, чи досягли українці свого результату чи ні. Так Пригожин прокоментував контрнаступ України.

Він також натякнув на те, що може вивести своїх найманців з української території на північ Мексики.

"Будь-який наступ потрібно оцінювати, і його результати, після того як у супротивника вичерпаний наступальний потенціал. Наскільки я розумію, в України наступальний потенціал ще далеко-далеко не вичерпаний. І тому, як кажуть прислів'ям в Росії, курчат по осені рахуємо. Пройде місяць-півтора-два, і ми маємо визначитися, досягли вони свого результату чи ні", - заявив Пригожин.
Ватажок ПВК також висловився з приводу подальших планів. "...Не впевнений, що ми будемо працювати саме в Україні. Як троллінг можу сказати про те, що ми збираємося перебазуватися на північ Мексики", - сказав він.

Раніше стало відомо, що міністр оборони Сергій Шойгу хоче підпорядкувати різні так звані "приватні військові компанії". Зокрема йдеться про "вагнерівців" та "кадирівців".

Тим часом на Заході кажуть, що конфлікт між Євгеном Пригожиним та Міноборони РФ ще більше розхитує можливості окупаційної армії на фронті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пригожин прокоментував контрнаступ ЗСУ та заявив про перебазування ПВК "Вагнер" 5.00 5 2
Політика / Світ
14.06.2023 428
Еще материалы раздела «Світ»