<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.06.2023 363

Прогноз погоди на 14 червня: в Україні потепліє, але дощитиме

Найпрохолодніше буде на високогір'ї Карпат.

В Україні в середу, 14 червня трохи потеплішає. Температура повітря місцями підніметься до +24°. Дощитиме лише у деяких областях. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде мінлива хмарність. У західних, Вінницькій, Одеській областях та у південно-східній частині короткочасні дощі, а місцями - з грозами. На решті території опадів не прогнозують. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Вночі температура повітря становитиме 10-15° тепла. Вдень у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до +19-24°. На високогір'ї Карпат вночі синоптики прогнозують +3-8°, а вдень - +11-16°.

Погода в Києві та області

В регіоні буде мінлива хмарність. Опади оминуть у столицю, і область. Швидкість північно-східного вітру - 5-10 м/с.

Вночі температура в Київській області буде 10-15° тепла, а вдень повітря прогріється до +19-24°. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +12-14° тепла, вдень піднімуться до +24°.

Як повідомлялося, за словами синоптикині Укргідрометцентру Наталії Птухи, в Україні вже від середини тижня відчується істотне потепління. Опадів у більшості регіонів синоптики не передбачають, окрім заходу країни

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 14 червня: в Україні потепліє, але дощитиме 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.06.2023 363
Еще материалы раздела «Суспільство»