<
НОВИНИ ДНЯ: Мільярдер та експрезидент США з двома імпічментами. Чим відомий Дональд Трамп  "Укрогідрометцентр" дав прогноз погоди на 28 травня  Грозові дощі гулятимуть Україною: синоптик розповіла, яка буде 28-го травня погода  Де в Україні будуть дощі та грози 28 травня: прогноз погоди  Частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на 27 травня  Дощі з грозою накриють пів України: прогноз погоди на 27 травня  В Україні 27 травня до +27°, подекуди дощі та грозивсі новини дня
Політика
Росія
14.06.2023 481

В Росії загорілась Новочеркаська ДРЕС: сильну пожежу зняли на відео

За словами місцевих жителів, перед пожежею було чутно вибух.

3a278b64cdeaf60dc8137f95c94961e1_14.06.23

В Росії загорілась Новочеркаській ДРЕС у Ростовській області вдень 14 червня. Потужну пожежу зафіксували на відео. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Згідно з повідомленнями російських пабліків, загоряння виникло на шостому енергоблоці Новочеркаської теплоелектростанції. Хоча на деяких відео очевидці кажуть про начебто вибух п’ятого енергоблоку. На опублікованих у Мережі відео видно величезне полум'я та високий стовп чорного диму. Сильне полум’я вже охопило дах електростанції. Зараз площа пожежі становить 200 кв. м.

Факт пожежі на покрівлі шостого енергоблоку ДРЕС підтвердили у пресслужбі ГУ МНС у регіоні. До ліквідації пожежі залучені 46 осіб та 15 одиниць техніки.

За словами місцевих жителів, перед пожежею було чутно вибух. Однак достеменно невідомо, що це були за звуки.

"Підтверджуємо, що на Новочеркаській ДРЕС сталося загоряння, відбувається усунення оперативними розрахунками, причини встановлюються. Відкритого горіння вже нема. Роботу станції зупинено, всі блоки зупинено. З місця пожежі людей евакуювали, але в решті місць евакуація не проводилася", – повідомили у пресслужбі ДРЕС.

Зауважимо, що Новочеркаська ДРЕС поряд із Ростовською АЕС є основною базовою електростанцією у ростовській енергосистемі.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії загорілась Новочеркаська ДРЕС: сильну пожежу зняли на відео 5.00 5 2
Політика / Росія
14.06.2023 481
Еще материалы раздела «Росія»