<
НОВИНИ ДНЯ: Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізаціювсі новини дня
Політика
Світ
15.06.2023 385

Медведєв злякався ударів по Росії і в істериці заявив про створення "санітарної зони" до Львова

Прихвостень Путіна злякався західного постачання далекобійних видів зброї Україні.

cd506cbb27db56a5a1e3504ce2d2591d_15.06.23

Заступник голови Радбезу Дмитро Медведєв заявив про створення "санітарної зони" до Львова, аби захистити свою країну-терористку РФ від ударів. Пише ТСН. 

Про це він написав у телеграм-каналі.

"Президент Росії сказав про необхідність створення демілітаризованої (санітарної) зони з метою безпеки нашої країни. З урахуванням ворожих рішень щодо постачання київському режиму дедалі більше далекобійних видів зброї така лінія має проходити межами Львова, щоб відіграти реальну захисну роль. Тоді це й будуть нові безпечні межі того, що раніше називали "країна 404", - йдеться у дописі кремлівського політика.

Нагадаємо, 13 червня російський диктатор Володимир Путін пригрозив створенням так званої "санітарної зони" на території України через "прильоти" по території РФ. Очільник Кремля заявив, що "зона" буде на відстані, з якої ніхто не зможе дістати до території Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Медведєв злякався ударів по Росії і в істериці заявив про створення "санітарної зони" до Львова 5.00 5 1
Політика / Світ
15.06.2023 385
Еще материалы раздела «Світ»