<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Бізнес
Економіка
15.06.2023 322

Шмигаль очікує на черговий транш МВФ найближчим часом

Українській уряд сподівається на швидке рішення Ради директорів Міжнародного валютного фонду щодо чергового траншу. Місія МВФ ухвалила позитивне рішення за підсумками переговорів з представниками України.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу уряду.

"Очікуємо, що досягнута угода на рівні персоналу буде схвалена Радою директорів МВФ якнайшвидше. Це дасть можливість Україні отримати наступні 900 млн доларів", - сказав Шмигаль під час онлайн зустрічі із директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером.

Під час розмови чиновники також обговорили питання відновлення України. "Працюємо над залученням додаткових коштів від партнерів і розраховуємо, що конференція в Лондоні принесе результат", - сказав Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 2
Шмигаль очікує на черговий транш МВФ найближчим часом 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
15.06.2023 322
Еще материалы раздела «Економіка»