<
НОВИНИ ДНЯ: Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  Ціни на житло в Україні за рік зросли більш ніж на 15%: які квартири дорожчали швидше  Роби дітей або готуй гроші: реакція українців на скандальний законопроєкт від нардепа  Знищений російський корабель "Циклон" не встиг випустити жодної ракети, - Плетенчук  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Навчання з серпня й по суботам. У вузах, коледжах й училищах планують низку важливих змін  Після підвищення акцизу пальне в Україні буде коштувати, як в Європі, – експертвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2023 352

Прогноз погоди на 16 червня: де в Україні будуть дощі та зливи

Прохолодно буде на високогір'ї Карпат.

У п'ятницю, 16 червня, в багатьох регіонах України дощитиме, а місцями будуть грози. Температура повітря місцями становитиме +28°. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході країни прогнозують дощі, а місцями - грози. Температура повітря вночі становитиме 10-15° тепла. Вдень стовпчики термометрів покажуть +18-23°. На високогір'ї Карпат вночі та вдень буде прохолодно - +6-11° та +12-15° відповідно.

На решті території опадів не буде. Лише вдень на південному сході країни, Житомирщині та Вінниччині місцями невеликий дощ і гроза. Вночі температура повітря буде +13-18°. Вдень у більшості регіонів - від +23° до +28°.

Погода в Києві та області

У столиці та області опадів не прогнозують, буде мінлива хмарність. Швидкість північно-східного вітру - 5-10 м/с.

В Київській області вночі синоптики прогнозують +13-18°. Вдень температура повітря підніметься до 23-28° тепла. В нічну пору доби в Києві стовпчики термометрів покажуть +15-17°, а вдень - 26-28° тепла.

Де 16 червня будуть зливи

Тим часом синоптикиня Наталка Діденко повідомила, що погода в Україні в п'ятницю очікується різноманітною.

"Дощі з грозами і подекуди навіть сильні зливи 16-го червня пройдуть у західних областях України! Туристи, що зібралися в гори - зверніть увагу!" - розповіла вона.

Місцями локальні дощі передбачаються на сході та в Приазов'ї. На решті території - суха погода із сонячними проясненнями.

Нагадаємо, в низці областей синоптики оголосили про пожежну небезпеку. Вона триватиме найближчі кілька днів - від 15 до 17 червня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Прогноз погоди на 16 червня: де в Україні будуть дощі та зливи 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2023 352
Еще материалы раздела «Суспільство»