<
НОВИНИ ДНЯ: Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжеса  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2023 522

Валерій Залужний неочікувано «заспівав» разом із Колею Сєргою в пісні про Бєлгород

Головнокомандувач ЗСУ став головним героєм кліпу "Культурного десанту".

7208f96b716d5e97a78e3f4e22377e91_16.06.23

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний з'явився в новому кліпі артистів "Культурного десанту" – Колі СєргиМіші Крупіна та Саші Чемерова. Пише ТСН. 

Так, музиканти представили відеороботу на композицію під назвою "Бєлгород". В іронічному відео Залужний з'являється в бойовій техніці – в літаку, в танку, на яких їде вулицями російського міста Бєлгород. Щоправда, у місті всюди українська символіка, синьо-жовті кольори та гасла "Слава Україні!".

"Відновлюємо справедливість і зайвий раз нагадуємо всім українцям, хто вирішуватиме, де закінчується українська земля. Білогородці, щось трапилось? Тримайтесь, скоро будете вільними!" – йдеться в описі під відео.

Нагадаємо, днями лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк та музикант Коля Сєрга, які з початком повномасштабної війни боронять Україну на передовій, показали спільне фото з головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним. Артисти заінтригували, що "далі буде щось цікаве".

Оценка материала:

5.00 / 2
Валерій Залужний неочікувано «заспівав» разом із Колею Сєргою в пісні про Бєлгород 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2023 522
Еще материалы раздела «Суспільство»