<
НОВИНИ ДНЯ: Ринок нелегальних сигарет може досягнути половини ринку: експерт назвав умову  Фінансовий гороскоп на червень 2024 року  В Україні у перші дні літа очікується спека з дощами і грозами  Мобілізація священників: чи є відстрочка або бронювання, цікаві деталі  В Україні підняли тариф на світло: як зміняться суми у платіжках вже влітку  Ексклюзивний прогноз погоди на червень: місяць буде жахливим  Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійдевсі новини дня
Політика
Росія
16.06.2023 396

Знову за старе: російська армія займається мародерством на Бєлгородщині

Російські військові, яких прислали охороняти прикордонну з Україною область РФ, грабують покинуті будинки.

f0b961d59b7928dec2ca36b2091d57af_16.06.23

У селі Нова Таволжанка в Бєлгородській області РФ солдати російської армії займаються звичною для себе справою - мародерством у покинутих мешканцями будинках. Пише ТСН. 

Про це повідомляє інформаційний ресурс "Медуза" з посиланням на коментар місцевої мешканки до посту в соцмережах місцевого губернатора В’ячеслава Гладкова.

“Вони живуть у наших будинках, ведуть огидний спосіб життя, алкоголь та інше залишається у вигляді сміття і бруду, загаджені туалети та будинки, викрадають особисті речі та майно. З нашого гаража було вкрадено квадроцикл, який тепер часто бачать в околицях Нової Таволжанки”, — йдеться в коментарі.

Такі дописи не поодинокі. Під іншим постом губернатора жителі Нової Таволжанки написали про ще один випадок мародерства, який виявили напередодні.

“14 червня ми вперше поїхали подивитися, що з будинками. Два будинки зламані, одні двері - ломом, розбиті вікна… Усі речі перевернуті, шукали дрібні дорогоцінні речі, частина з них вкрадена, в одному з будинків присутні акти вандалізму, розбиті телевізори, розпороті меблі. У будинку явно живуть солдати, на подвір'ї виявили два раніше вкрадених велосипеди в інших сусідів”, — скаржаться росіяни.

Нагадаємо, у Бєлгородській області РФ, за повідомленням очільника Чечні Рамзана Кадирова, діятиме чеченський батальйон "Захід-Ахмат", щоб "посилити безпеку" на прикордонній території.

Оценка материала:

5.00 / 2
Знову за старе: російська армія займається мародерством на Бєлгородщині 5.00 5 2
Політика / Росія
16.06.2023 396
Еще материалы раздела «Росія»