<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
17.06.2023 352

Союзники просто зараз навчають 6000 українських військових — генерал Міллі

Українські військові проходять навчання у 33 країнах світу.

594394a7e091b987c52be0b3cf6bfeb5_17.06.23

Наразі в різних країнах Заходу проходять навчання понад 6 тисяч українських військових. Пише ТСН. 

Про це заявив голова Об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Марк Міллі після 13-ї зустрічі у форматі "Рамштайн".

Він уточнив, що українські військові проходять навчання у 33 країнах світу.

"Зусиллями багатьох країн з усього світу понад 6000 українців просто зараз проходять підготовку в сорока різних місцях, за 65 курсами, у 33 країнах світу на трьох континентах", – заявив Міллі.

Генерал зазначив, що з початку повномасштабної російської агресії понад 11 тисяч українців пройшли навчання за участі США.

"Ми зараз проводимо підготовку трьох батальйонів – танкового батальйону та територіальної національної гвардії", - сказав Міллі.

Крім того, генерал заявив, що на етапі підготовки до літнього контрнаступу України союзники допомогли підготувати майже 60 тисяч військових, багато з яких вже виконують завдання в зоні бойових дій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова Міністерства оборони США Ллойд Остін заявив, що Україна дійсно має втрати техніки на полі бою в рамках контрнаступальних дій, але українські військові мають достатньо техніки для продовження свого наступу.

Крім того, раніше голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що Збройні сили України поступово просуваються вперед у своєму наступі на позиції російських загарбників, але висновки щодо успішності операції робити зарано.

Оценка материала:

5.00 / 2
Союзники просто зараз навчають 6000 українських військових — генерал Міллі 5.00 5 2
Політика / Світ
17.06.2023 352
Еще материалы раздела «Світ»