<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Політика
Світ
17.06.2023 879

Голова Пентагону висміяв російські фейки про втрати ЗСУ

Він зазначив, що на війні техніка зажди отримує ушкодження.

df3db71dcb83a31ec4de47663acaf2fa_17.06.23

Голова Міністерства оборони США Ллойд Остін заявив, що Україна дійсно має втрати техніки на полі бою в рамках контрнаступальних дій, але українські військові мають достатньо техніки для продовження свого наступу. Пише ТСН. 

Про це він заявив на пресконференції в четвер за підсумками засідання у форматі "Рамштайн".

Він зазначив, що на війні техніка зажди отримує пошкодження, і це триватиме, доки будуть тривати бойові дії.

"Що важливо: українці мають можливість відновлювати пошкоджене обладнання, де це можливо, ремонтувати і повертати на поле бою", – сказав він.

Він висловив упевненість, що союзники продовжать постачати техніку для ЗСУ, а також висміяв російські фейки про "величезні" втрати ЗСУ.

"Пошкодження (техніки) на полі бою будуть і далі. Я думаю, росіяни показали нам одні й ті самі 5 транспортних засобів по тисячу разів із десяти різних кутів. Але, відверто, в українців досі залишається чимало бойової сили",  – додав Остін.

Нагадаємо, раніше голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що Збройні сили України поступово просуваються вперед у своєму наступі на позиції російських загарбників, але висновки щодо успішності операції робити зарано.

Оценка материала:

5.00 / 2
Голова Пентагону висміяв російські фейки про втрати ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Світ
17.06.2023 879
Еще материалы раздела «Світ»