<
НОВИНИ ДНЯ: The Economist зробила власний підрахунок втрат РФ: більше, ніж всі її втрати після Другої світової  Гаспачо зі стручковою квасолею та огірком: вишуканий рецепт холодного овочевого супу  На заході трохи дощитиме, а в центрі і на півдні – Африка: прогноз погоди в Україні на понеділок, 8 липня  Не сприятиме миру в Україні. У Байдена розкритикували Орбана за візит до Путіна  Які втрати змусять Путіна зупинитися: генерал США дав чітку відповідь  Усюди без дощів, крім декількох регіонів: прогноз погоди на 8 липня  Чому Путін робить заяви про переговори: пояснення генерала Бена Годжесавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.06.2023 385

Частина Кривого Рогу може залишитися без води

Через підрив росіянами дамби Каховської ГЕС та обміління водосховища частина Кривого Рогу може залишитися без водопровідної води. Це може відбутися через 1,5 місяця.

Про це заявив мер міста Олександр Вілкул в Facebook.

"Ситуація із водою складна. Дуже складна. Резерву у Південному водосховищі залишилося на 1,5 місяця", - сказав він.

За його словами, рівень у Каховському водосховищі падає "і зрозуміло, що найближчими роками звідти води не буде".

"Потрібно зробити в аварійному режимі те, що ніхто ніколи не робив. Економія води найближчими місяцями тільки збільшуватиметься. І ризик того, що частина міста на якийсь час залишиться без водопровідної води, як зараз Марганець та Покров - високий", - додав Вілкул.

Оценка материала:

5.00 / 1
Частина Кривого Рогу може залишитися без води 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.06.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»