<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домівсі новини дня
Політика
Світ
17.06.2023 467

Путін зрозумів, що війна з Україною програна — Піонтковський про зустріч диктатора з воєнкорами

Зустріч володаря Кремля з воєнкорами виявилася провальною.

a4f498c7006ff77f15b2be0cca6d40bd_17.06.23

Зустріч президента РФ Володимира Путіна з воєнними кореспондентами засвідчила, що кремлівський диктатор розуміє, що війну з Україною він програв, і тепер готує росіян до “почесної нічиєї”. Пише ТСН. 

Таку думку в ефірі телеканалу FREEDOM висловив політичний діяч, публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, в Росії виникла проблема, яка виникає в будь-якій фашистській державі за військової поразки — винен фюрер чи генерали? “Тому Путін нав’язує громадськості думку, що винні генерали”, — коментує публіцист.

Він зазначив, що Пригожин у своїй критиці стверджує, що Міністерство оборони — це корумпована організація, яка обкрадає власних солдатів: “Він, до речі, добре про це обізнаний, він же з ними разом крав на харчуванні армії”.

Але у Пригожина свої цілі, наголосив Піонтковський: “Тобто він уже в очах суспільства дискредитував усю армію. Він переходить далі у своїй критиці. Як приклад — його висловлювання “не ми придумали цю спецоперацію, не ми розв’язали цю безглузду… війну”. Пригожин підводить суспільство до думки про те, що бездарне Міністерство оборони напартачило до такої міри, що війну Росії не виграти, а якось потрібно з неї вилазити”.

Публіцист вважає, що зустріч ядерного пенсіонера з воєнкорами не вдалася: “Путін сам зрозумів, що війну програно. Для мене найсенсаційнішою на цій зустрічі була його заява “мобілізації не буде, ми ж не збираємося йти до Києва”. А як же звільнення російського населення, яке страждає, як денацифікація?”.

Путін сподівається на почесну нічию, коментує експерт: “Україну щодня атакують прохані й непрохані миротворці: Папа Римський, Ілон Маск, президент Індонезії, президент Уганди та інші. Вони пропонують одне й те саме — зупинімо кровопролиття, зафіксуємо позиції сторін. А Путіну це вдасться продати населенню як почесну нічию”.

Піонтковський зазначив, що у більшості населення проблем із таким сценарієм немає: “40 млн військовозобов’язаних, яких у будь-який момент можуть кинути в цю м’ясорубку, тільки щасливі будуть, якщо їм сказати, що війна закінчилася нічиєю. Треба якимось чином переконувати Z-патріотичну публіку. Цим він і почав займатися останнім часом”.

Раніше ми писали, що кремлівський диктатор Володимир Путін пригрозив застосуванням зарядів зі збідненим ураном в Україні і заявив, що країни Заходу повинні припинити допомагати Україні захищатися від російських агресорів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін зрозумів, що війна з Україною програна — Піонтковський про зустріч диктатора з воєнкорами 5.00 5 2
Політика / Світ
17.06.2023 467
Еще материалы раздела «Світ»