<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2023 1326

Головний рабин України відповів Путіну, який назвав Зеленського "ганьбою єврейського народу"

Він сказав, що разом з усім світом пишатиметься президентом України, який докладає всіх зусиль для захисту українського народу в умовах російської повномасштабної агресії.

1554989669-6262_18.06.23

Головний рабин України Моше Реувен Асман відповів кремлівському диктатору Володимиру Путіну, який назвав президента України Володимира Зеленського "ганьбою єврейського народу".

Про це Моше Реувен Асман сказав у коментарі кореспонденту УНІАН. Головний рабин України відреагував на чергові пропагандистські заяви Путіна на адресу Зеленського. "Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить все для допомоги українському народу. І не тільки я. Думаю, що весь світ пишатиметься ним", - зазначив Моше Реувен Асман.

Також головний рабин України підкреслив, що в Україні немає неонацистів. "В Україні є порядні люди, які захищають свою батьківщину", - зазначив Моше Реувен Асман.

Путін образив Зеленського: що відомо

Нагадаємо, що сьогодні під час виступу в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що з дитинства має багато друзів-євреїв, які нібито стверджують ,що "Зеленський - не єврей, а ганьба єврейського народу".

Також він сказав, що нібито не дає ніяких оцінок колегам, але дивується, "як можна підтримувати неонацистський непотріб".

Оценка материала:

5.00 / 4
Головний рабин України відповів Путіну, який назвав Зеленського "ганьбою єврейського народу" 5.00 5 4
Політика / Україна
18.06.2023 1326
Еще материалы раздела «Україна»