<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
18.06.2023 1057

З політиків в журналісти. Джонсон після звільнення з парламенту знайшов нову роботу

Екс-прем'єр Британії Борис Джонсон влаштувався на нову роботу в газеті Daily Mail після того, як пішов з посади депутата.

_dzhonson_gettyimages_1241379116_4_650x410_18.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Sky News.

Газета The Daily Mail підтвердила, що Борис Джонсон буде їхнім суботнім оглядачем. Він забезпечуватиме щотижневу колонку, перша очікується вже завтра.

Чому Джонсон пішов з парламенту

Колишній прем'єр-міністр Британії пішов у відставку з посади депутата парламенту через звіт комітету у справі Partygate.

Комітет з питань привілеїв Палати громад звинуватив експрем'єра в тому, що він знав про вечірки під час локдауну через ковід на Даунінг-стріт та умисно вводив парламент в оману. Борис Джонсон вважає, що автори звіту в справі не надали жодних доказів цьому.

Оценка материала:

5.00 / 2
З політиків в журналісти. Джонсон після звільнення з парламенту знайшов нову роботу 5.00 5 2
Політика / Світ
18.06.2023 1057
Еще материалы раздела «Світ»