<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
17.06.2023 396

Міноборони наполягає, що для перемоги Україні потрібна зброя дальністю до 200 км

Росія захищається, але перемоги над російськими загарбниками Силам оборони потрібна зброя дальністю до 200 км.

Про це заявив заступник міністра оборони України Володимир Гаврилов.

"Всі наші військові плани реалізуються відповідно до оцінок. Головне в сучасній війні – це володіння обстановкою, щоб знати положення противника, а також мати можливості завдавати високоточних ударів на далекі відстані. Тобто мати зброю, яка здатна уражати противника на дальності до 200 км", – сказав заступник міністра.

Гаврилов додав, що Україна перебуває на шляху до отримання літаків, які найперше оборонятимуть небо від російських балістичних та інших ракет, а також захищатимуть мирне населення та цивільну інфраструктуру.

"Пройшло більше року війни і ми впевнені, що переможемо російських загарбників, разом з нашими партнерами, які забезпечують нас усім необхідним", – додав заступник глави Міноборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Міноборони наполягає, що для перемоги Україні потрібна зброя дальністю до 200 км 5.00 5 2
Політика / Україна
17.06.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»