<
НОВИНИ ДНЯ: США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagramвсі новини дня
Політика
Україна
18.06.2023 550

Росія перекинула на південь України більше гелікоптерів через контрнаступ ЗСУ – британська розвідка

Росія збільшила кількість гелікоптерів на тлі контрнаступу України.

614d6aff2d75d59d509aadf976ab2188_18.06.23

Армії Росії збільшила чисельність своїх ударних гелікоптерів на півдні України після початку контрнаступу Збройних сил України. Пише ТСН. 

Про це йдеться у щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії.

"З початком контрнаступальних операцій ЗСУ на півдні України, Росія посилила свої ударні вертолітні сили в регіоні. На знімках видно, що понад 20 додаткових російських гелікоптерів були перекинуті до аеропорта Бердянська, що приблизно за 100 км за лінією фронту", - йдеться у повідомленні.

Як пише Міноборони Британії, Росія, цілком імовірно, отримала тимчасову перевагу на півдні України, особливо завдяки своїм ударним вертольотам, які використовують ракети більшої дальності проти наземних цілей.

Нагадаємо, експерт розповів про терміни справжнього контрнаступу ЗСУ і чого чекати далі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія перекинула на південь України більше гелікоптерів через контрнаступ ЗСУ – британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Україна
18.06.2023 550
Еще материалы раздела «Україна»