<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травня  Чи здатна Україна запобігти новим проривам фронту з боку російської армії: Умєров дав відповідь  Ароматні пончики на сметані: неймовірно смачний і швидкий десерт  Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщинівсі новини дня
Бізнес
Економіка
19.06.2023 636

8 професій, які точно не зникнуть у найближчі 100 років

Розвиток технологій ніколи не припиняється - з кожним роком з’являються нові інженерні системи, а старі удосконалюються для полегшення життя звичайної людини. Однак є список професій, в яких замінити людину складно, а то й неможливо.

_lider_ofis_menedzher_robota_spivbesida_freepik____com_650x410_19.06.23

Про те, які професії точно не зникнуть у найближчі 100 років, пише rbc.ua.

Лікарі

Незалежно від технологічних змін, люди будуть завжди потребувати медичної допомоги та професійного лікування. Тому ця професія нікуди не подінеться не те що через 100 років, а й взагалі ніколи не зникне!

Фахівці з інформаційної безпеки

У світі, де е-даних стає все більше, фахівці з інформаційної безпеки грають важливу роль у захисті конфіденційної інформації та боротьбі з кіберзлочинністю.

Інженери

Темпи забудови та розробки міст та менших населених пунктів будуть лише зростати. А з розвитком технологій, будівництва й реконструкції інфраструктури, потреба у професійних інженерах та архітекторах залишатиметься постійною.

Фінансові консультанти

Управління фінансами є необхідним навичкою для багатьох людей, тому фінансові консультанти будуть продовжувати допомагати в плануванні фінансових цілей та інвестиціях ще багато й багато років. Звісно, якщо світ не перетвориться на утопію, де діятиме виключно натуральний обмін товарами.

Адвокати

Правові питання і конфлікти, на жаль, будуть існувати завжди. Тому адвокати залишатимуться потрібними для захисту прав людей та надання юридичної допомоги.

Вчителі

Знання та освіта, переконані експерти різних галузей, завжди будуть цінуватися. І саме педагоги відіграють й відіграватимуть ключову роль у передачі знань молодому поколінню.

Психологи

Здоров'я та добробут людей залишатимуться пріоритетом номер один протягом майбутніх століть. Тому психологи будуть потрібні для надання психологічної підтримки та лікування різних психічних проблем суспільства - яким би розвинутим воно не було.

Професійні спортсмени

Спорт і розваги завжди залишатимуться популярними, тому й професійні спортсмени продовжуватимуть користуватися великим попитом. Фраза "хліба й видовищ" існує вже тисячоліттями. То чому вона має канути в Лету в майбутньому?

Раніше ми писали, кого зараз шукають на ринку праці та які пропонують зарплати.

Оценка материала:

5.00 / 2
8 професій, які точно не зникнуть у найближчі 100 років 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
19.06.2023 636
Еще материалы раздела «Економіка»