<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп переможе, на НАТО чекає "радикальна переорієнтація", - Politico  США і Китай можуть закінчити війну в Україні – Зеленський  Закінчити війну перемогою та піти: соратник Зеленського розповів про мрію президента  Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо Українивсі новини дня
Політика
Україна
19.06.2023 432

Підрив Кримського мосту – найважливіше завдання для ЗСУ: пояснення Жданова

Українські військові мають завдати удару по Кримському мосту і розірвати зв'язок між РФ і півостровом.

5c3ed52565717b1f0e64588a79f88cd1_19.06.23

Збройні сили України повинні атакувати Кримський міст, адже моральні збитки від руйнування будуть у рази більшими, ніж фізична втрата мосту як функціонала, ланки, що сполучає ланки РФ та український Крим. Проте наразі Україна немає зброї такої дальності. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт Олег Жданов.

"Єдина проблема на сьогоднішній день – це дальність, ми не дістаємо зараз нічим до мосту. Нам треба трохи просунутися вперед, тоді дістанемо до Кримського мосту. На мій погляд, це буде найважливіше завдання Генерального штабу, воно буде первинним. Як тільки у нас буде така можливість – ми завдамо удару по Кримському мосту", - зазначив він.

Жданов наголосив, що Крим потрібно замкнути і повернути  статус півострова. Саме тоді відступ окупаційних військ буде вздовж Азовського узбережжя, бо сенсу відступати до Криму не буде. Угруповання в Криму буде замкнене у пастці.

Нагадаємо, у Криму російсько-окупаційна "влада" починає потроху забирати Чорноморський флот.

Оценка материала:

5.00 / 2
Підрив Кримського мосту – найважливіше завдання для ЗСУ: пояснення Жданова 5.00 5 2
Політика / Україна
19.06.2023 432
Еще материалы раздела «Україна»