<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Бізнес
Економіка
18.06.2023 410

Чи варто зараз скуповувати долари

Долар на даний час не виглядає як найкращий засіб в якості заощадження українців. Більш привабливими за валюту є гривневі облігації внутрішньої державної позики України (ОВДП).

Про це розповів керівник аналітичного відділу Concorde Capital Олександр Паращій у коментарі порталу Оглядач.

За його словами, попит на готівковий долар формується в основному населенням як засіб для заощаджень.

«Але бачимо, що долар зараз не виглядає найкращим засобом для заощаджень. І доларова інфляція є досить великою, і ставки в доларах на українському ринку низькі. Очікування курсу долара залишаються, на мою думку, більш-менш стабільними. При цьому гривня — банківські рахунки чи ОВДП у гривні — зараз виглядає набагато цікавішим засобом для заощадження», — сказав експерт.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи варто зараз скуповувати долари 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
18.06.2023 410
Еще материалы раздела «Економіка»