<
НОВИНИ ДНЯ: Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червнявсі новини дня
Політика
Україна
20.06.2023 352

"Наступні кілька днів..": генерал Годжес вказав на інтригу щодо контрнаступу

Годжес вважає, що основна фаза контрнаступу ще не розпочалась.

3174bdc5d916c6f86ecb1a0c0fa52e89_20.06.23

Україна "ступила на шлях, який приведе до звільнення Криму і вигнання російських військ". Пише ТСН. 

Про це заявив американський генерал у відставці, екскомандувач Сухопутних військ США у Європі Бен Годжес в в інтерв'ю Еspreso.

Годжес вважає, що основна фаза контрнаступу ще не розпочалась. Поки що ЗСУ продовжують тиснути на окупантів, шукаючи вразливі місця, збиваючи росіян з пантелику щодо того, де буде основний наступ.

"І, звичайно, що будуть певні втрати. Я маю на увазі, що наступні кілька днів буде дуже важко, але очікую, що в подальші кілька тижнів ми побачимо набагато більший успіх і прогресивну динаміку руху українських сил", – переконаний генерал.

На його думку, більшість російських солдатів не хочуть воювати. Також Україні також допомагає те, що російське керівництво ненавидить одне одного.

"Кадиров, Пригожин, Шойгу – всі вони ненавидять один одного, і ця ненависть просочується до генералів, полковників та інших людей під ними. Це означає, що російській  обороні забракне згуртованості, якщо Україна продовжуватиме в цьому ж дусі", – зазначає Годжес.

Нагадаємо, Бен Годжес назвав, що потрібно для того, щоб війна завершилася ще до кінця 2023-го розгромом Росії. Раніше він показав план і карту звільнення Криму, а також оцінив, чи може Путін застосувати ядерну зброю в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Наступні кілька днів..": генерал Годжес вказав на інтригу щодо контрнаступу 5.00 5 1
Політика / Україна
20.06.2023 352
Еще материалы раздела «Україна»