НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
20.06.2023 505

У боях за Бахмут загинули десятки тисяч військових РФ, половина з них валяються в окрузі – Жорін

За його словами, у армії РФ – вкрай цинічне ставлення до свого особового складу.

f98a93efa51a23b2ec3291e85f087074_20.06.23

Під Бахмутом тіла убитих окупантів залишаються валятися на полі бою, російське командування їх не збирається забирати. Пише ТСН. 

Про це повідомив екскомандир полку "Азов", заступник командира 3-ї штурмової бригади Максим Жорін, передає FREEДОМ.

За його словами, у армії РФ – вкрай цинічне ставлення до свого особового складу.

"У росіян якийсь стадний ефект: їх женуть, женуть, вони йдуть як на забій, знають, що з фронту ніхто не повертається, але все одно продовжують туди йти. Ба більше, я можу з упевненістю сказати, що однією з основних мотивацій у російській армії, як і раніше, є насильство над підлеглими, коли командири погрожують, б’ють або вбивають військових, щоб вони виконали якесь завдання", – розповів Жорін.

Військовий зазначає, що РФ втратила у битві за Бахмут загиблими декілька десятків тисяч людей, половина з яких валяються поблизу міста і їхні тіла ніхто не збирається забирати.

"Це показує, з ким ми маємо справу. Ми з ними абсолютно різні", – підсумував він.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила, що росіяни перекинули до району Бахмута додаткові підрозділи і збільшили кількість обстрілів, аби зупинити просування ЗСУ.

Українські бійці показали, що відбувається навколо Бахмута. За їхніми словами, найбільше просувань іде навколо зруйнованого міста Бахмут.

Оценка материала:

5.00 / 2
У боях за Бахмут загинули десятки тисяч військових РФ, половина з них валяються в окрузі – Жорін 5.00 5 2
Політика / Україна
20.06.2023 505
Еще материалы раздела «Україна»