<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.06.2023 453

Наближається негода: в Україні оголошено штормове попередження

21 червня у більшості областей очікуються грози.

ddc9aa85_21.06.23

У середу, 21 червня, у більшості областей нашої країни оголошено штормове попередження. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише УНІАН. 

"21 червня вдень у центральних, східних, південних областях та на Закарпатті грози", - йдеться у попередженні.

Як зазначається, через негоду оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Яка погода буде в Україні найближчими днями - прогноз

За даними Укргідрометцентру, до кінця робочого тижня в Україні очікується мінливий характер погоди. Короткочасні дощі продовжаться, проте вони чергуватимуться з сухою та сонячною погодою.

Зокрема. у середу, 21 червня, короткочасні дощі та грози очікуються у більшості областей нашої країни. 22 червня погода буде переважно без опадів, а у п'ятницю, 23 червня, грозові дощі накриють захід України.

У Києві від 21 червня переважатиме погода без опадів, а вже наприкінці тижня знову часом дощитиме.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наближається негода: в Україні оголошено штормове попередження 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.06.2023 453
Еще материалы раздела «Суспільство»