<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2023 1123

В Івано-Франківській області припиняють медичну допомогу чоловікам без дозволу військкоматів

В Івано-Франківській області планову госпіталізацію чоловіків віком від 18 до 59 років більше не проводитимуть без дозволу військкоматів.

nvv_9237_id75919_1300x867_24_650x410_22.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Коломийської РВА Любомира Глушкова у Facebook.

За його словами, згідно з рішенням ради оборони Івано-Франківської області, місцевим чиновникам необхідно забезпечити, щоб усіх військовозобов'язаних мешканців регіону направили до територіальних центрів комплектування та соцпідтримки.

Також Глушков додав, що Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА доручили підготувати та повідомити медустанови регіону про рішення щодо "тимчасового припинення планових госпіталізацій військовозобов'язаних пацієнтів без погодження з територіальним центром комплектування".

При цьому медустанови зобов'яжуть повідомляти територіальні центри комплектування про позапланову госпіталізацію військовозобов'язаних.

Мобілізація в Івано-Франківській громаді

Нагадаємо, 13 червня в Івано-Франківській громаді підписали наказ про проведення загальної мобілізації.

У документі наголошується, що всім військовозобов'язаним чоловікам, які проживають або перебувають на території Івано-Франківської територіальної громади, необхідно з'явитися до міської ТЦК та СП протягом 10 днів з моменту опублікування наказу.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Івано-Франківській області припиняють медичну допомогу чоловікам без дозволу військкоматів 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2023 1123
Еще материалы раздела «Україна»