<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днямивсі новини дня
Політика
Україна
22.06.2023 712

Валерій Залужний підірвав соцмережі своїм відео з фронту: головнокомандувач потішив українців і світ

Та насправді за цим вірусним відео головнокомандувача, яке з'явилося у фейсбуку, криється кропітка робота на передовій, де триває наступ.

7e11d58295e36583aeb0a1a013af9ebd_22.06.23

Наступ іде за планом, переконує головнокомандувач Валерій Залужний. На сторінці Генштабу у фейсбук з'явилося відео, де главком із заступником Сергієм Шапталою працюють на передовій. Воно вмить стало вірусним, адже користувачів соцмереж захопила патч-наліпка на бронежилеті головнокомандувача ЗСУ - це бебі Йода, персонаж кіновсесвіту “Зоряних воєн”. І дотепер у твітері та фейсбуку просто тисячі мемів і дописів, йдеться в ТСН.

Відео від головнокомандувача Валерія Залужного та його заступника Сергія Шаптали від 17 червня - чи не перше за тривалий час, де генерал на передовій. За кілька хвилин після публікації воно стало вірусним. Користувачі соцмереж просто вибухнули коментарями через патч-наліпку, яку помітили на бронежилеті головнокомандувача - це бебі Йода, персонаж із циклу "Зоряні війни".

Цей малюк розчулив і надихнув українців.

Користувачі вкотре висміяли росіян.

Твітер і фейсбук вмить заполонили меми про зоряні війни. Українці жартівливо вигадали нові звання у Збройних силах, як-от йода-лейтенант чи йода-майор. Зобразили главкома на пакованні бахмутської йодованої солі, де Залужний показує всесвітньо відомий жест перемоги.

Хвиля мемів і схвальних дописів докотилася і до західного світу. Дженніфер Кафарелла з Інституту вивчення війни впевнена, що то бебі Йода ловить російські “Кинджали”. "Ну ось, тепер ясно, що "Кинджал" перехопив бебі Йоду, а не Залужний голіруч", -  написала вона.

А ще запропонували, аби у персонажа зоряних воєн теж з'явився шеврон із зображенням Залужного. Та довго сперечалися, чи то наліпка самого майстра Йоди - могутнього джедая, чи все ж Ґроґу, дитинчати Йоди, який теж є персонажем кіновсесвіту “Зоряних воєн”.

Та насправді за цим вірусним відео головнокомандувача, яке з'явилося у фейсбуку, криється кропітка робота на передовій, де триває наступ. Залужний у дописі під відео переконує - все йде за планом, і дякує кожному, хто наближає нашу перемогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Валерій Залужний підірвав соцмережі своїм відео з фронту: головнокомандувач потішив українців і світ 5.00 5 2
Політика / Україна
22.06.2023 712
Еще материалы раздела «Україна»