<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.06.2023 326

Спека і локальні грози: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні

У четвер, 22 червня, в Україну прийде довгоочікуване спекотне літо. Очікується суха погода, дощі пройдуть лише у деяких західних областях.

Про це розповіла синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. За її словами, протягом 22 червня очікується максимальна температура повітря від +25 до +30 градусів.

На крайньому сході України буде трохи прохолодніше, з температурою від +23 до +26 градусів. Пише OBOZREVATEL.

У західних областях України очікуються дощі, місцями з грозами, зокрема можливі локальні опади на Житомирщині та Вінниччині. Проте на сході, півдні, більшості центральних та північних областей очікується суха та сонячна погода.

У Києві 22 червня опади не передбачаються і вдень буде спекотно, з температурою від +28 до +30 градусів.

Раніше синоптики попереджали, що на Україну чекають небезпечні метеоявища. У багатьох регіонах очікуються потужні грози.

Як повідомляв OBOZREVATEL, синоптики передбачають розпал літа дуже спекотним, без значних опадів. Червень виявився досить мінливим, але попереду українців чекає стабільно сухий сезон із температурою на 1-2 градуси вищою за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека і локальні грози: синоптики уточнили прогноз на четвер в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.06.2023 326
Еще материалы раздела «Суспільство»