<
НОВИНИ ДНЯ: Німеччина надасть Україні черговий пакет військової допомоги на 500 млн євро: що туди увійде  ГУР уточнило дані про атаку на катери "Тунець": втрати РФ зросли  Чому в Україні труднощі з виробництвом снарядів стандарту НАТО: відповідь зброяра  Прогноз погоди на літо 2024: чи чекати українцям сильної спеки  "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинувачення  Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Росія
22.06.2023 553

"Шойгу вже майже небіжчик, тільки тінь рухається": думка ветерана КДБ

Юрій Швець прокоментував поведінку та виступи Шойгу.

7a307ee84197284096ae5449b5a4e501_22.06.23

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу має вигляд школяра, який не підготувався до екзамену, коли невпевнено звітує про вигадані успіхи російських загарбників в Україні. Пише ТСН. 

Таку думку висловив колишній радянський розвідник та однокурсник Путіна Юрій Швець в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Він вважає, що Шойгу вже й так майже небіжчик: “Лише тінь якась рухається. Я слухав, як він зачитував, які великі успіхи у російської армії в Україні”.

Ветеран КДБ гадає, що російський міністр оборони має вигляд школяра, який не підготувався до екзамену: “Просто бурмоче щось, якийсь жах. Фанерний маршал. Оленяр. Вся країна така, розумієте? Скільки зла від неї. Не було б цієї трагедії, це була б комедія, цирк шапіто, балаган”.

Нагадаємо, міністр оборони країни-агресорки Росії Сергій Шойгу знову пригрозив Україні. Тепер він залякує ударами по "центрах ухвалення рішень", якщо Україна використає HIMARS і Storm Shadow для "атак" по території РФ та анексованого Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Шойгу вже майже небіжчик, тільки тінь рухається": думка ветерана КДБ 5.00 5 2
Політика / Росія
22.06.2023 553
Еще материалы раздела «Росія»