<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Світ
23.06.2023 385

В Росії бояться ударів по Криму. Пентагон відповів на погрози Шойгу

В Росії, у звичній їй манері, почали погрожувати "центрам прийняття рішень" у разі завдання ударів ЗСУ по тимчасово окупованому Криму. США виступили з підтримкою України щодо її зусиль у звільненні територій.

kremlin__ru_27_650x410_23.06.23

Про це заявила заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх, пише РБК-Україна з посиланням на стенограму. Пише ТСН. 

Удари по "центрам прийняття рішень"

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про плани ЗСУ завдати ударів по тимчасово окупованому Криму ракетами HIMARS і Storm Shadow. За його словами, це нібито призведе до втягнення США й Британії у війну, а також завдання ударів "по центрах прийняття рішень" України.

Україна звільняє власні території, а США підтримують її зусилля

"Українці роблять усе можливе з обладнанням, з можливостями, які вони мають на полі бою, щоби продовжувати відтісняти росіян далі назад, і ми підтримуємо їхні зусилля з повернення своєї суверенної території", - заявила Сінгх.

За словами заступниці речника Пентагону, США підтримуватимуть Україну стільки, скільки буде потрібно у боротьбі проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії бояться ударів по Криму. Пентагон відповів на погрози Шойгу 5.00 5 2
Політика / Світ
23.06.2023 385
Еще материалы раздела «Світ»