<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
23.06.2023 656

"Далі буде": у ГУР прокоментували удар по Чонгарському мосту з Херсонщини до Криму

Російські пропагандисти 22 червня заявили, що стався приліт по Чонгарському мосту, через який окупанти раніше переправляли військову техніку з Криму.

482dbd28214648594a03e0b071eeb4c8_23.06.23

В українській розвідці заявили, що поки зарано аналізувати щодо військової доцільності те, що відбувається на тимчасово окупованих територіях. Однак "далі буде". Пише ТСН. 

Про це заявив представник ГУР Міноборони Андрій Юсов в ефірі "24 Каналу".

"Зараз триває робота й вона буде продовжена. Це планомірна робота Сил безпеки, оборони, Руху опору, місцевого населення, яке чекає повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що далі буде", – наголосив Юсов.

Раніше у Росії погрожували "відповіддю" на такі удари по тимчасово захоплених українських землях. Однак після того росіяни вже показали всю свою "міць".

"Нічого нового ці нудні і депресивні пропагандисти, ксенофоби та імперці вже нам сказати не можуть. Вже все сказано. Тепер будуть говорити лише українці", – наголосив представник розвідки.

Слід зазначити, що Чонгарський міст є важливим для росіян, адже саме через нього з окупованого Криму  окупанти перекидають техніку та особовий склад на Південь України. Там нині ЗСУ проводять наступальні операції.

Нагадаємо, 22 червня російські колаборанти, зокрема самопроголошений голова Криму Сергій Аксьонов і російський гауляйтер з Херсонщини Володимир Сальдо, заявили про удар по Чонгарському мосту, що веде з Херсонщини до Криму.

Вони традиційно звинуватили в цьому Україну, а Сальдо навіть заявив, що удар по мосту був завданий начебто ракетами Storm Shadow.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Далі буде": у ГУР прокоментували удар по Чонгарському мосту з Херсонщини до Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
23.06.2023 656
Еще материалы раздела «Україна»