<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремлявсі новини дня
Політика
Світ
24.06.2023 1734

РФ готує до бою “резервну армію”: як це вплине на ситуацію на фронті — коментар експерта

Для ведення ефективних бойових дій недостатньо зігнати зі всієї Російської Федерації "чмобіків".

25dfa6386d1c01a8c5538fe06ee27048_24.06.23

Російська “резервна армія”, яку у Кремлі вихваляються зібрати до кінця червня та посилити 3 700 одиницями військової техніки, не зможе докорінно змінити ситуацію на фронті.

Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ Владислав Селезньов в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua.

За його словами, для ведення ефективних бойових дій недостатньо зігнати зі всієї Російській Федерації “чмобіків”, їх потрібно забезпечити, підготувати, навчити і провести з ними бойове злагодження.

“Військо, яке не пройшло через ці етапи — це партизанське військо, яке не спроможне реалізовувати масштабне завдання. Так, вони можуть завдати клопотів українським Силам оборони, але чи стануть вони рушійною силою, яка змінить докорінно ситуацію на фронті, я не певен. Очевидно, що питання мотивації, технічного забезпечення і навченості особового складу є надзвичайно важливими”, - наголосив він.

Нагадаємо, міністр оборони країни-агресорки Сергій Шойгу у своїй доповіді перед диктатором Володимиром Путіним пообіцяв до кінця червня сформувати "резервну армію", яка буде оснащена тисячами одиниць техніки.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ готує до бою “резервну армію”: як це вплине на ситуацію на фронті — коментар експерта 5.00 5 1
Політика / Світ
24.06.2023 1734
Еще материалы раздела «Світ»