<
НОВИНИ ДНЯ: Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремля  Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФвсі новини дня
Політика
Світ
24.06.2023 2326

У Кремлі відреагували на заяву Зеленського про підготовку РФ теракту на Запорізькій АЕС

В МАГАТЕ заяву не коментували.

7d539cbabfba9760714852280bd8aade_24.06.23

В Російській Федерації відреагували на заяву українського президента Володимира Зеленського про те, що Москва готується до теракту на тимчасово окупованій Запорізькій АЕС в Енергодарі. Пише ТСН. 

Заяву українського лідера прокоментував речник Кремля Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМП.

Слова Зеленського прессекретар російського президента-диктатора назвав брехнею.

"На місці були контакти з МАГАТЕ. Дуже висока оцінка МАГАТЕ. Вони бачили все - все, що хотіли побачити", - заявив Пєсков.

До слова, МАГАТЕ наразі не коментувало жодних заяв.

Заява Зеленського про підготовку Росії до теракту на АЕС

Глава держави з посиланням на розвідку та СБУ попередив, що країна-агресорка Росія готується до теракту на Запорізькій АЕС із викидом радіації. З його слів, для цього РФ підготувала все необхідне.

"Я нагадую тим, хто забув: це найбільша атомна станція в Європі. Всі у світі: МАГАТЕ, всі країни, всі лідери – точно знають, що там відбувається. Росія використовує Запорізьку атомну станцію як елемент своєї агресії. Окуповує станцію. Прикриває нею обстріли сусідніх міст. Тримає там зброю та військових", - сказав президент.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі відреагували на заяву Зеленського про підготовку РФ теракту на Запорізькій АЕС 5.00 5 2
Політика / Світ
24.06.2023 2326
Еще материалы раздела «Світ»