<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.06.2023 498

Спека почне спадати: синоптики дали прогноз на вихідні в Україні та попередили про грози

На вихідних 24-25 червня в Україні очікуються короткочасні грозові дощі та поривчастий вітер, а спека почне спадати. Уже в суботу стане свіжіше на заході, а в неділю в більшості областей температура повітря знизиться до +21 +26.

Такий прогноз озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко. За її словами, волога погода та опади пов'язані з нестійкістю атмосфери. Пише OBOZREVATEL.

"24-25 червня місцями грозові дощі, при грозах можливі сильні зливи і поривчастий вітер. Зрозуміло, що прояснення будуть. Спека втримається в південній частині, а також завтра ще попарить у багатьох областях України, +25 +31 градус", – написала фахівчиня в своєму Telegram-каналі.

Однак уже в суботу похолодає на заході, а в неділю стане свіжіше в більшості областей України, +21 +26, лише на півдні та південному сході очікується до +26 +30 градусів.

У Києві 24 червня ввечері та місцями 25 червня – грозові дощі. У суботу +27 +29, в неділю похолоднішає до +23.

За прогнозом Укргідрометцентру, в суботу дощі проллються по всій Україні, окрім півдня. У неділю опади охоплять уже всю територію країни.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– Раніше синоптики спрогнозували спекотну погоду в червні 2023 року. Середня температура в перший місяць літа очікується вище за норму.

– У липні та серпні передбачається суха погода з аномально високими температурами, вважають метеорологи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Спека почне спадати: синоптики дали прогноз на вихідні в Україні та попередили про грози 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.06.2023 498
Еще материалы раздела «Суспільство»