НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2023 449

В Україні запрацював Єдиний реєстр зброї: як оформити на себе вогнепал

Українці зможуть отримати послугу не виходячи з дому.

8fd8069f8d32da54088e5453dc2049c1_24.06.23

В Україні 23 червня запрацював Єдиний реєстр зброї. Пише ТСН. 

Про це повідомили у МВС.

Зазначається, що основними перевагами впровадження ЄРЗ є те, що громадяни зможуть легко отримувати інформацію про свою зареєстровану зброю.

"Єдиний реєстр зброї відсьогодні повноцінно працює. Окрім того, завдяки діджиталізації послуг у сфері обігу зброї процедура отримання дозволів буде спрощена. Єдиний реєстр зброї передбачає також створення Електронних кабінетів", - кажуть у МВС.

Таким чином українці зможуть отримати послугу не виходячи з дому - без відвідування органу Нацполіції. Все, що необхідно - подати документи через «Єдине вікно громадянина»  https://services.mvs.gov.ua або у магазині з продажу зброї.

"Розумію, що питань стосовно нововведень буде багато, тож ми створили додаткові канали зв’язку з громадянами", - зазначили у МВС.

  • Контакт-центр ЄРЗ: 044-33-44-035
  • Чат-бот Єдиного реєстру зброї у Телеграмі @arms_mvs_bot
  • Впевнено рухаємося до втілення усіх запланованих безпекових проєктів.

Додамо, що восени кожен громадянин України зможе побачити свою зброю, дозволи, які є, їхні терміни в особистому кабінеті на єдиному порталі державних послуг "Дія".

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні запрацював Єдиний реєстр зброї: як оформити на себе вогнепал 5.00 5 1
Політика / Україна
24.06.2023 449
Еще материалы раздела «Україна»