НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2023 385

Усіх військкомів України перевірять після скандалу з одеситом Борисовим

На тлі скандалу з одеським військкомом Євгеном Борисовим в Україні збираються перевірити всіх очільників Територіальних центрів комплектування.

302c41b5d9a4ffe2db3fa680d73c1f4c_25.06.23

В Україні збираються перевірити всіх військкомів через скандал з одеським військкомом Євгеном Борисовим, у якого знайшли маєток в Іспанії та дорогі авто. Пише ТСН. 

Відповідне рішення ініціював очільник фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Подивився розслідування Михайла Ткача про військкома. У мене просто відняло мову", - написав він у своєму телеграмі.

Внаслідок цього Арахамія, як член Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, ініціював розгляд цього випадку, підготував звернення до правоохоронних органів і взяв під особистий депутатський контроль перебіг розслідування.

"Паралельно ініціюю звернення до уповноважених органів, щоб провести аналогічні перевірки стосовно військкомів усіх областей. Просто в шоці від цинізму того, що відбувається", - наголосив Арахамія.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про розкішний маєток та офіс в Іспанії родини одеського військкома Євгена Борисова.

Крім того, рідний брат водія одеського військкома виїхав до Іспанії як особа з інвалідністю. За словами журналіста, який оприлюднив розслідування, хлопець, найімовірніше, працює водієм матері військового комісара. Сам Борисов усе заперечує.

Все, що відомо про скандального одеського військкома Євгена Борисова і хто його може "покривати", зібрав ТСН.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
Усіх військкомів України перевірять після скандалу з одеситом Борисовим 5.00 5 1
Політика / Україна
25.06.2023 385
Еще материалы раздела «Україна»