НОВИНИ ДНЯ: "Рупор" Путіна назвав причини коригування ядерної доктрини  В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до СШАвсі новини дня
Політика
Росія
24.06.2023 446

"Йдемо на Москву": Пригожин відповів на звернення Путіна

Ватажок терористів своїх бійців назвав "патріотами своєї країни".

212ed88daf4d1db914b9af94ccf87ba0_24.06.23

Засновник ЧВК "Вагнер" Євген Пригожин відповів на звернення Володимира Путіна і заявив, що його бійці не будуть підчинятися йому і готові йти на Моску. Пише ТСН. 

 

Про це він сказав у новому аудіозверненні, опублікованому на своєму тг-каналі.

"З приводу зради Батьківщини – президент глибоко помилився. Ми патріоти своєї Батьківщини, ми воювали та воюємо, всі бійці ПВК Вагнера. І ніхто не збирається на вимогу президента, ФСБ або ще когось прийти з повинною", - сказав Пригожин.

Ватажок терористів звинуватив російських посадовців у корупції та беззаконі, а своїх бійців назвав "патріотами своєї країни".

"Коли нам говорили про те, що ми воюємо з Україною, ми йшли і воювали, але з'ясувалося, що боєприпаси, озброєння, всі гроші, які були на них покладені, також розкрадаються. А чинуші сидять, заощаджують гроші для себе, саме для того випадку, який стався сьогодні, коли хтось іде на Москву. Ми – патріоти, а ті, хто сьогодні нам протистоїть – це ті, хто зібралися навколо покидьків", - закінчив Пригожин свій аудіозапис.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на повстання у Росії, організоване "вагнерівцями". Це підтвердив у зверненні російський диктатор Володимир Путін. Український президент заявив, що "кожен, хто обирає шлях зла, - руйнує сам себе".

Оценка материала:

5.00 / 1
"Йдемо на Москву": Пригожин відповів на звернення Путіна 5.00 5 1
Політика / Росія
24.06.2023 446
Еще материалы раздела «Росія»