НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
24.06.2023 417

Заколот Пригожина вплине на війну РФ проти України - ISW

Керований Євгенієм Пригожиним збройний напад ПВК "Вагнер" на російське військове керівництво Росії у Ростові-на-Дону, скоріш за все, матиме значний вплив на війну, яку РФ веде в Україні.

Про це йдеться у звіті ISW.

У Ростові-на-Дону знаходиться як штаб-квартира генштабу ЗС РФ, 58-та загальновійськова армія якого наразі бере активну участь в оборонних операціях проти українського контрнаступу на півдні України, так і командний центр Об'єднаної групи російських військ в Україні.

В ISW вважають, що "Ростов-на-Дону є критично важливим центром командування і управління російською армією, і будь-які загрози присутності МО РФ, ймовірно, матимуть наслідки для деяких критично важливих аспектів воєнних зусиль".

Оценка материала:

5.00 / 2
Заколот Пригожина вплине на війну РФ проти України - ISW 5.00 5 2
Політика / Україна
24.06.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»