<
НОВИНИ ДНЯ: Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними картками  Ексклюзивний прогноз погоди на травень: чи можливі ще заморозки і чого очікувати на Великдень  Україна може отримувати до 70 млрд на рік, якщо збільшить ренту за транзит російської нафти, - нардеп  F-16 для України. Як ці винищувачі можуть допомогти у війні проти Росіївсі новини дня
Політика
Росія
24.06.2023 1583

Путін екстрено втік з Москви – розвідка

За даними української розвідки, російський диктатор Володимир Путін екстрено виїхав з Москви на Валдай, водночас прессекретар Путіна спростовує цю інформацію.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на високопоставлених співрозмовників в українських спецслужбах.

"У нас вже є дані, що Путін виїжджає з Москви. Його везуть на Валдай", – зазначив співрозмовник.

Також до українських спецслужб надходить інформація про панічні настрої у Москві та підготовку до мінування мостів у столиці Росії.

Водночас прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив РИА Новости, що Путін нібито "працює в Кремлі".

При цьому секретаріат заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва також спростовує інформацію про те, що той нібито виїхав за межі Московського регіону. У секретаріаті стверджують, що Медведєв, його помічники і сам секретаріат нібито перебувають на робочих місцях і виконують свої обов'язки.

Водночас видання "Важные истории" повідомляє, що літак Путіна вилетів із Москви і зник з радарів.

Спеціальний борт Іл96-300ПУ (Пункт управління) Путіна вилетів із Москви в бік Петербурга о 14:16 мск, свідчать дані FlightRadar. Пункт призначення борту не вказано, у районі Твері він зник із трекінгової системи. У Тверській області розташована одна з резиденцій Путіна. На цьому літаку встановлено обладнання для управління Збройними силами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін екстрено втік з Москви – розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
24.06.2023 1583
Еще материалы раздела «Росія»