НОВИНИ ДНЯ: В Україні задощить. Синоптики назвали регіони, де чекати опади 28 вересня  Команда Зеленського не погодилася на зустріч із Трампом: Time назвав неочікувану причину  Новий сюрприз: в Україні обмежать перекази з "картки на картку" – що і коли зміниться  Де чекати на дощі та коли буде похолодання: прогноз погоди на вихідні  "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемогивсі новини дня
Політика
Україна
25.06.2023 539

ЗСУ сьогодні розгромили плацдарм окупантів під Бахмутом

Українські військові сьогодні розгромили російських окупантів на Бахмутському напрямку. Десятки солдатів РФ ліквідовано та поранено.

_viyskovi_vesna_2023_facebook_com_generalstaff_ua__5__3_650x410_25.06.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал 3-тьої окремої штурмової бригади.

Командир Третьої окремої штурмової бригади полковник Андрій Білецький повідомив, що сьогодні бійці 1 механізованого батальйону 3ОШБр розгромили третій батальйон 57 гвардійської мотострілецької бригади РФ. "З їхнього боку 30 200х, десятки поранених і з десяток полонених", - повідомив Білецький.

Він також зауважив, що плацдарм ворога на західному березі каналу Сіверський Донець-Донбас повністю зачищено.

Бої за Бахмут

Нагадаємо, що з початку червня українські військові почали просування у районі Бахмута. Зокрема, їм вдається звільняти від росіян райони північніше і південніше від міста.

Як пояснювала заступник міністра оборони України Ганна Маляр, таким чином ЗСУ планують взяти в оточення угруповання ворога, яке залишається у Бахмуті.

Також українські військові кілька разів заявляли, що наші захисники спромоглися взяти під контроль стратегічні висоти в районі міста.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ сьогодні розгромили плацдарм окупантів під Бахмутом 5.00 5 2
Політика / Україна
25.06.2023 539
Еще материалы раздела «Україна»