<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Росія
25.06.2023 4402

Пригожин більше не житиме у Росії: у Путіна розповіли про покарання для ватажка ПВК "Вагнер"

Пригожина вирішили відправити подалі від РФ.

f428bdd3000e671af436886f18b15196_25.06.23

Речник російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков заявив, що лідер терористів ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин більше не мешкатиме у Росії, він переїде до Білорусі. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандисти.

Речник Путіна повідомив, що у Росії кримінальні справи проти Пригожина закриють, проте він більше не мешкатиме у РФ, а переїде до Білорусі.

Також Дмитро Пєсков пообіцяв, що Кремль помилує терористів "Вагнера", які брали участь у повстанні проти російського режиму. Також у Путіна переконують, що бойовики ПВК "Вагнер" повернуться у польові табори.

Нагадаємо, у ніч проти 24 червня вожак терористичної групи "Вагнер" Пригожин заявив, що його бойовики йдуть на Москву "за головами" військового керівництва країни. Вони спочатку захопили усі військові об'єкти у Ростові та Воронежі та продовжили рух на столицю країни-агресорки.

Згодом білоруський диктатор Лукашенко заявив, що домовився з Пригожиним та переконав його терористів припинити бунт. Лідер терористичного угрупування "Вагнер" це підтвердив.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пригожин більше не житиме у Росії: у Путіна розповіли про покарання для ватажка ПВК "Вагнер" 5.00 5 2
Політика / Росія
25.06.2023 4402
Еще материалы раздела «Росія»